Selecteer een pagina

Over mij

Over mij, even voorstellen.

Naast mijn baan als planner, had ik een andere uitdaging nodig. Maar wat?

Nadat ik de site, hobbymatig, had gemaakt voor mijn vriendin bleek dat ik toch enige aanleg had voor het ontwerpen er van. Mensen gingen vragen of ik wellicht even wilde helpen met een en ander voor bepaalde dingen. Ik vond het toen al leuk om te doen, en later nog leuker! Je kunt er je creativiteit in kwijt en mensen blij maken wanneer ze tevreden zijn. De glimlach na het eerste zicht op de nieuwe site voor de klant is niet uit te drukken in geld. Klantbeleving en tevredenheid is iets waar ik graag hoog in wil scoren. De persoonlijke touch om het maar zo te noemen.

Waar waren we gebleven? Oh ja, nadat ik had ervaren dat ik het leuk vond, ben ik een cursus / opleiding Webdesign gaan volgen inclusief ondernemersvaardigheden om meer kennis te vergaren van de “taal” op de achtergrond van een website. Dit te hebben gezegd en gedaan begonnen de opdrachten binnen te komen, langzaam maar zeker.

De leukste opdrachten, hoewel iedere opdracht weer een nieuwe uitdaging is, is die voor kleine zelfstandige of ZZP-er. Het persoonlijk contact, het overleg, het echt personaliseren van de website, zodat de klant zich echt kan identificeren met de website. Zie de portfolio voor voorbeelden van wat websites.

Genoeg over mij, jij bent hier niet gekomen om een lang verhaal over mij te lezen, maar je bent zeer waarschijnlijk op zoek naar een webdesigner…

Gevonden!

Mocht je interesse hebben in een leuke, responsive, weer up to date website, neem contact met mij op en wie weet staat je site (weer) op de kaart, naar maatstaven van deze tijd!

Peter